HAARWERKEN

Wat betreft haarwerken doen wij het allemaal net even anders.

Mocht je geïnteresseerd zijn om een haarwerk of pruik bij ons aan te schaffen dan kun je gewoon contact met ons opnemen.

Wij maken een afspraak met je "buiten onze reguliere openingstijden", bespreken jouw wensen en onze mogelijkheden, meten op, maken foto's enz...Dit alles doen we geheel gratis.

Let op.....Wij hebben geen enkele pruik of welk haarwerk dan ook op voorraad. Dat is omdat wij nooit uit eigen voorraad willen verkopen vanwege het dwingende karakter daarvan.

     

 Op basis van wat er besproken is met betrekking tot jouw wensen, bestellen wij bij de meest gerenommeerde leveranciers van haarwerken in Nederland een zogenaamde zichtzending. Deze zichtzending ontvangen wij meestal binnen 2 werkdagen.

Daarna maken we een vervolgafspraak ook weer buiten onze reguliere openingstijden en gaan we kijken, passen, meten en overleggen.

Ook dit doen wij nog steeds geheel gratis. 

 

Pas nadat je een succesvolle keuze hebt gemaakt, kun je het haarwerk / pruik aanschaffen. Wij knippen of snijden het haarwerk naar jouw wensen nog enigszins bij en geven je enkele verzorgingsadviezen mee.

Referenties

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien eerst wel eens wil praten met een klant of klanten die bij ons dit traject hebben doorlopen, om hun ervaringen met je te kunnen delen.

Om privacy reden kunnen wij je natuurlijk geen namen en/of nummers verstrekken.

Wat we wel kunnen is het omdraaien. Wij kunnen "als je dat zou willen" enkele van onze klanten vragen contact met jou op te nemen.


 

Haarwerk info

Het is van belang dat je een goede indruk krijgt van de verschillende materialen en technieken die voor haarwerken worden toegepast. Alleen op die manier kun je een goede keuze te maken. Naast het materiaal zijn ook foto's van modellen, verwerkingsmogelijkheden etc. van belang. Door deze voorbeelden wordt een keuze makkelijker.

Materialen

·         Europees haar

·         Aziatisch haar

·         Synthetisch haar

Europees haar is ons natuurlijke haar, het is in iedere kleur verkrijgbaar. De kwaliteit kan minder zijn door de wijze waarop met het haar is omgegaan. Bijvoorbeeld door het gebruik van agressieve shampoos, chemische kleurstoffen, krulmiddelen, föhn, droogkappen, ultraviolet licht en chloorhoudend zwemwater kan het haar beschadigd zijn.

Aziatisch haar wordt meestal gebruikt voor mode-haarwerk, waar meer haar dan normaal gewenst is. Aziatisch haar is minder beschadigd dan Europees haar, maar Aziatisch haar is vrijwel altijd donker. Om lichte kleuren te krijgen moet dit haar chemisch worden behandeld. Ook de haren zelf zijn dikker van structuur.

Synthetisch haar heeft de laatste tijd een betere naam dan voorheen. Het is, mits het goed is onderhouden, niet van echt haar te onderscheiden en in het gebruik en onderhoud meestal eenvoudig. Soms voelt het wat anders aan en mist het de natuurlijke structuur van echt haar, maar ook deze verschillen ten opzichte van echt haar zijn steeds kleiner geworden.

Haarwerken hebben soms een mix van echt haar en synthetisch haar. Bijvoorbeeld echt haar bovenop en synthetisch haar aan de randen.


 

 

 

 openingstijden

   

        NIVEAU 4

  Producten 

  • Chi
  • Matrix
  • Artego